100# Suché 4

100# Suché 4"(100 mm) 2,5 mm flexibilné suché a leštenie s kameňom a prvotriednej kvality 4" suché leštenie pre žula

€37.31 €27.98
0
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m9426

Diamond žuly a leštenie Popis Produktu

Úvod

Náš diamant suché a leštenie sú široko používané pre suché alebo mokré leštenie žuly a mramoru, štylistickými a rovný okraj.

Detail Obrázkov

Produkty informácie

Vonkajší Priemer(mm)

100mm

veľkosť:(inch)

4 palca

Piesok:

100#

Hrúbka(mm):

2,5 mm

Ot. / min.:

4500

Kvalita:

Trieda

Pad Materiál

Živica+Diamond

leštiaci pad(mokré alebo suché)

suché a mokré

POLOŽKA Č.

DC-AWSPP02

Aplikácia:

Žula ,Betón,Mramor,kameň

Majster Pack/Hmotnosť (kg)

10pcs/set

G. W

0,4 kg/set

N. W

0.35/set

Produkty funkcie

Žula a leštenie

1, Suché a mokré leštenie;

2, Pružné a hladké leštenie;

3, Rýchlo leštenie bez scrach;

Informácie O Firme

Liečebný ústav Diamant Cut & Brúsny CO.,LTD., bola založená v roku 1998 v Diamantové Nástroje a Brúsne priemysel.

Naše hlavné produkty sú diamantové segmenty, kotúče pre píly, drôt píly diamantové brúsne, flexibilné diamond leštiaci pad, podlahy, leštenie, pohár kolesá, profilovanie kolesá, CNC-profilovanie kolesá, vrtákov, prst router bitov, štetce, brúsne bloky a elektrolyticky pokrývajú nástroje, rôzne špecifikácie.Všetky tieto výrobky dosiahli medzinárodne rozšírené normy a sú široko používané pre rezanie, brúsenie alebo leštenie, žula, mramor, betón, asfalt, žiaruvzdorné, porcelánu a skla.Všetky naše výrobky sú pod prísnou kontrolou kvality.

Tvar:Štvoruholník

*Veľkosť:4" (100mm)

*Zrna: 100#

*Hrúbka:2,5 mm

*Kvalita:Premium

*Aplikácia:Diamond Suché a Leštenie pre Polihsing Terazzové/Betón/Inžinierstva Kameň/Porcelán/Quartz

*Maximálna Rýchlosť:4500RPM

*Trh:USA,Europ,Austrália,Nový Zéland, atd.

Používa na leštenie zakrivené alebo mnohouholníka povrchu žula,mramor.

Naše mokré leštenie sú veľmi dobré,je to skôr flexibilné,

Ostrosť a životnosť sú skvelé,a lesk stupeň je dokonalé,To je tak veľký, naozaj.

Perie:

1,pružné, mäkké

2,ostré a dlhá životnosť

3,kvalita je stabilný.

Úvod:Suché podložky s vysoká koncentrácia diamantu a hrubšie diamantové vrstvy, vytvoriť kvalitnejšie výsledky a dlhšiu životnosť v porovnaní s typickým suché podložky na trhu.DRA suché podložky sú ideálne pre všetkých prírodných kameňov, najmä pre mramor, betón a terazzové.Oni tiež môžu byť použité trochu vody, aby sa lepšie lesk.

Ak si chcete zakúpiť sadu (7pcs) leštiaci pad vrátane Štrku: 50# 100# 200# 400# 800# 1500# 3000#,

Tento Diamant Leštiaci Pad / Shuimo kus s týmito strojov a zariadení na použitie:

Poznámka: Ak máte záujem o akékoľvek produkty, Prosím, povedzte nám, ktorá Stly a Štrk, ktoré chcete .Ďakujeme!Prosím pošlite nám správu alebo e-Mail, ak nie sme on-line .odpovieme vám čo najskôr. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.Ak si kúpite viac položiek z nás, môžeme podpory kombinovanej dopravy a poštovného zľavu.O poslaní: Ak výrobky nie viac ako 2 KG, môže si vybrať, aby doprava v Číne Post Vzduchu Mail viac lacnejšie poštovné, ale prosím, čaká na to trpezlivo.možno dodacia lehota bude trochu dlho.Ak sa nad 2 KG ,prosím zvoľte vyjadriť, ako EMS , DHL, UPS, Fedex ,atď.podľa doterajšej poštovné Výpočet, Ak potrebujete táto položka naliehavo, prosím, vyberte si iný express, napríklad ( EMS UPS, DHL, Fedex , atď.).Dodacia lehota:a, UPS/DHL/FEDEX/TNT doprava čas trvať 3-7 pracovných dní, EMS trvá 7 až 15 pracovných dní, b, HK/Čína Letecky loď do Ázie, Západ Euro, Severná Amerika trvať 7 až 15 pracovných dní, lode, Južná Amerika, stredný Východ, Východná Euro, Afrika trvať 15 až 30 pracovných dní, Predávajúci záväzky: Naším cieľom je na záruku vašej plnej spokojnosti.Máme starostlivo skontrolovať pred odoslaním každej položke .A dúfame, že budete spokojní.Všetky predajné sú konečné.Prosím, dajte nám vašej objednávky a vaše dodávky adresu e-mailom presne.skontrolujte prosím, parcela pozorne, ako sa prihlásite na to.Ak sa vám?re nie je spokojný s položku z akéhokoľvek dôvodu , prosím, kontaktujte nás do 3 dní po obdržaní položky; spätná Väzba: 1. Vaša spokojnosť je naším konečným cieľom;

2. Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu a 5 star DSR hodnotenie " "; Budeme robiť rovnaké pre vás.

3. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Platba Politiky: akceptujeme Alipay ,Western Union a T/T a Escrow.Vezmite prosím na vedomie:

Značky: čepeľ 5. palec, čepeľ 10 eon motory, keramické mramorový koláč stojan, keramické podložky heyes mx, samsung tablet 16gb 10 palec, podložky ala mramor, kotúčová píla kotúčová ocele 7 palec, porcelán kotúča 125 mm, mramor pad 20 cm, lístkového 10 palec.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Farba: biela
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Hrúbka: 2,5 mm
  • Veľkosť: 4"
  • Miesto Pôvodu: Futian, Čína (Pevninská Časť))
  • Vonkajší Priemer: 100mm
  • Použitie: Komerčné Výroba
  • Pad Materiál: Živica+Diamond
  • Názov Značky: casaverde
  • Číslo Modelu: DC-AWSPP02