Herné Podložka pod Myš Mäkkej Gumy Nepremokavé LOL Herné LOL Hra Veľké Ultra-široký Podložku pod Myš, Počítač XXL Mat Hru Príslušenstvo

Herné Podložka pod Myš Mäkkej Gumy Nepremokavé LOL Herné LOL Hra Veľké Ultra-široký Podložku pod Myš, Počítač XXL Mat Hru Príslušenstvo

€8.12 €4.38
5.00
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m5393

Herné Podložka pod Myš Mäkkej Gumy Nepremokavé LOL League of Legends Hra Veľké Ultra-široký Podložku pod Myš, Počítač XXL Mat Hru Príslušenstvo

Drahí priatelia, som poctený, navštívte náš obchod.Ak sa vám páčia naše výrobky, ale má väčší podložka pod myš alebo použiť ju na koberec podložky, tácky, atď., prosím, obráťte sa priamo na nás.Naše podložka pod myš podporuje custom-made myši, podložky akejkoľvek veľkosti, a prajem vám šťastný život.

Podložka pod myš Obrázok Vytlačí Ploche Mat Zamknuté Hrana Hrúbky 2 mm/3 mm Veľké Podložka pod Myš 90x40/80x40cm Doprava Zadarmo

starostlivo pred nákupom

1. Podložka myši patrí do vysokej teploty tepelného prenosu a povrch umiestnite podložku je handričkou a má zrno.Takže čistotu a jas podložka pod myš nie sú také dobré, ako počítačovej grafiky.Pretože podložka pod myš je vytlačený na plátno, nie na sklo alebo svietiace objekty, obraz sa prenáša do tlačiarne, pretože farba metódy spracovania jednotlivých zariadení stroj je iný.

O veľkosti: veľkosti podložka pod myš je nameraný manuálne, takže tam bude chyba 1 1.5 cm, prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom.Nekupujte ak si mysli, ďakujeme za pochopenie

2. Podložka myši je vytlačené po viac ako 200 stupňov vysokej teplote.Práve dostali gumené chuť bude o niečo väčšie, dajte ju na chladnom a vetranom mieste za pár dní bude mať chuť.

1.O veľkosti:veľkosti podložka pod myš je ručne merané, takže tam bude 1-1.5 cm chyba, prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom.Ak chcete objednať viac veľkostí orother obrázky, kliknite prosím tu, ak chcete prispôsobiť, alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis.

2.O zápach:Pôvodne vyrobené, tam bude trochu cítiť v obale.Po rozbalení, prosím, dajte ju

na chladnom mieste, aby nedošlo k expozícii slnečnému žiareniu.Po jednom alebo dvoch dňoch, chuť je v podstate bez chuti.

3.O description:S anti-slip prírodného kaučuku základňu a dokonale hladký povrch, táto myš podložka je určená na pomoc a zvýšenie výkonnosti myši.To je ideálnou voľbou pre hry, práce alebo bežné denné používanie.

4. O Funkciách:

1).Rozšírená a Vhodná Veľkosť:Tento rozšírený podložka pod myš sa zmestí obe klávesnice a myši,a iné stôl položky.Poskytujú perfektný pohyb priestor pre hranie hier alebo do kancelárie.

2).Ultra-hladký Povrch Tkaniny:Optimalizované pre rýchle sťahovanie pri zachovaní vynikajúcej rýchlosti a kontroly počas hrania alebo v práci.Zabezpečuje najjednoduchší myšou, pohyby a najlepšie časy odozvy.

3).Protišmyková Gumová Base:pomocou myši a klávesnice, myši, podložky nie je list alebo presunúť.

4).Nepremokavé výkon:Nepremokavé výkon sa dá zabrániť, do určitej miery poškodenia výrobku spôsobené rozliali tekutinu.Pri úniku kvapaliny na to,čiastočná kvapalina sa posuňte nadol.Súčasne,podložka pod myš ľahko čistiť a prať v práčke.

5.O Farieb: Kvôli streľbe uhol, niektoré farebné rozdiely sú normálne.

Značky: hodvábny župan, pluto prípade, 72v lacné batérie.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Povrchový materiál: Presnosť tkanie handričkou
  • Názov: Podložka pod myš / tabuľka mat / mat koberec
  • Štýl: Anime / Hry / Zvierat / Umenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Platné miest: Home / Office / Vonkajšie
  • Spodný Materiál: gumené
  • Číslo Modelu: XXL
  • Materiál: gumené
  • Veľkosť: 40X90CM
  • Produkty Stav: Skladom
  • Package: Áno
  • Názov Značky: Mairuige