2 ks Stan Rod Laminát Camping Stan Pól Náhradné Replacemet Stan Podporné Tyče Markíza Rámy, Príslušenstvo

2 ks Stan Rod Laminát Camping Stan Pól Náhradné Replacemet Stan Podporné Tyče Markíza Rámy, Príslušenstvo

€5.47
3
1 Recenzie

Množstvo

SKU: m4900

Produkt Predajné Miesto:

1.JEDNODUCHÉ NASTAVENIE: Skladacie stan pól, Jednoduchý stan rám poliaci, nastaviteľné stĺpy, jeden človek môže ľahko nainštalovať stan rod rýchlo

2.MONTÁŽ: Na ultralight stan tyčí je hliníkový materiál. 2 ks stan prúty na objednávku.Každý jeden o 345cm/134.8 v každom oddiele 51 cm/20.1 v vhodný pre 2*1.5 meter/6.6*4.9 ft dvojité stan.

3.FUNKCIE: ľahký stan pól opravy závlačky je rozšíriteľný svetlo ťažkých prenosné odolné proti vetru.

4.FLEXIBILNÉ STAN PÓL: skladací stan pól repair kit je ideálny pre camping stan backpacking turistika adventure stany použitie, bez štekať a ohýbanie problém.

5.PRÍLEŽITOSTI: stanu pól závlačky je ideálny pre beach park trávnik piesku zem snowfield trávnych porastov dezert dvore, dokonca aj pre niektoré skalné backcountry tvrdú zem.V dome stan pól je dosť ťažké držať stan proti silnému vetru.

Špecifikácia Výrobku:

Materiál:Sklolaminát

Farba:Čierna

Dĺžka:Každý jeden o 345cm/134.8 v každom oddiele 51 cm/20.1 v.

MNOŽSTVO:2ks

Balík obsahuje:

2 KS*Stan pól

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm Rozdiely Vzhľadom Na Ručné Meranie.

2.Vzhľadom Na Svetelné A Displej Rozdiel Je Položka Farby Sa Môžu Mierne Líšiť Od Obrázkov.

Služba Záruka:

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás, poskytneme vám kvalitné služby a najlepšie riešenia.

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Značky: stan laminát 6m, laminát stan príslušenstvo, lyže pólov, segment stan laminát, koleno laminát stan, laminát stan 6, laminát 79 stan, lyžiarske palice sklolaminát, laminát stan hliník, laminát stan 85.

  • reviewer

    Aikos044

    2021-09-06

    Ľutujeme, ale tento tovar sa nezhodujú popis. Možno nastąpiła chybu počas objednávky. Poliaci sú kratšie ako zamawiałem, tzn. Celková dĺžka nezodpovedá popisu, v skutočnosti má len 2 metre. To, čo platí v popise nie je uvedené vonkajší priemer stick, ale sú veľmi tenké, tenšie zo štandardu. Nie som spokojný s nákupom, tovar, ktorý nie je spełnił moje očakávania. Preto stojí za to niekoľkokrát dôkladne prečítajte si popis a špecifikácia tovaru.

    3

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kostra
  • dĺžka: Each one about 345cm/134.8in, each section 51cm/20.1in.
  • QTY: 2 KS