Zahustiť Teplé Pančuchy Ženy Zimné Sexy Módne Pantyhose Vysoký Pás Super Elasti Bezšvíkové Žena Hrubé Velvet Kompresie Pančucháče

Zahustiť Teplé Pančuchy Ženy Zimné Sexy Módne Pantyhose Vysoký Pás Super Elasti Bezšvíkové Žena Hrubé Velvet Kompresie Pančucháče

€6.74 €4.65
4.67
3 Recenzie

Množstvo

SKU: m4010

Informácie o výrobku

Názov produktu: Zahustiť Teplé Pantyhose

Platné Sezóna: Zimné

Materiál: Polyester,Nylon

Hrúbka: hmotnosť je vyššia, hrúbka je silnejší, ako 100g hrubšie ako 50g.Ak potrebujete veľkú veľkosť, prosím, zvoľte XL(80 kg môže nosiť) alebo XXL(80 kg môže nosiť)

Vezmite prosím na vedomie, 50g nemá zamat.

Funkcia: Udržať v teple, Priedušná, Tvar

Jedna Veľkosť: dĺžka 88 cm/ 34.5 v , pas 60-90cm/ 23-35 v , boky 64-100 cm/ 25-39 v , vhodná hmotnosť 40-70 kg

POZNÁMKA

1. Pri objednávke suma presiahne 8 AMERICKÝCH dolárov, zvyčajne používame

"Marsella.sk Štandardná Doprava" alebo "Čína Príspevok Registrované Air Mail" alebo "ePacket" pre prepravu, objednávky môžete sledovať, doprava je bezpečnejšie a rýchlejšie.

2. Pri objednávke suma je nižšia ako 8 AMERICKÝCH dolárov, obvykle používame "predávajúceho spôsob doručenia" alebo "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus" pre prepravu.Objednávky sa zobrazí len vtedy, sledovanie informácie v Číne a nemôže byť sledované po package listy Číne.Balík bude normálne prísť v o 60 dní, pričom v Južnej Amerike a Južnej Afrike zvyčajne trvať 60-90 dní.Ak nemôžete čakať na 60 dní, potom, prosím, zvoľte "Marsella.sk Štandardná Doprava "alebo" Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo" ePacket " doprava.

O Platbu

1. Platby by mali byť ukončené do 3 dní po objednaní.

2.Akceptujeme Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Debetná Karta Maestro, WebMoney a Bankový Prevod.

O Dopravu

1.Do 1-5 pracovných dní po platbe a overenie, budeme loď na vás.

2.Zabezpečíme zásielky podľa adresu poskytnutú kupujúcim, tak prosím potvrdiť a overiť údaje adresy môžete vyplniť na Marsella.sk.Tiež, prosím, napíšte svoje meno a priezvisko, Ak ste nie sú úplné meno, nemusí sa vám dostane balíček vo vašej krajine.

3.Ak ste nedostali vašu položky do 60 dní, prosím, kontaktujte nás a budeme kontrolovať, to pre vás.

Poznámka: Ak máte akékoľvek požiadavky, prosím, dajte nám vedieť pred balík je zaslaná, pretože akonáhle balík je zaslaná, nebudeme môcť nič zmeniť!

Zásady Vrátenia Peňazí

Ak nie ste spokojní s vaším položky, môžete ju vymeniť, ale kupujúci bude znášať všetky ďalšie náklady na dopravu.Ak chcete nahradiť položky, ktoré sú chybné alebo nesprávne prepravované, môžete postupovať podľa týchto krokov:

1.Pošlite nám fotografiu na položku alebo iné detaily.

2.Prosím, vráťte chybný alebo nesprávne položky do 7 dní od ich prijatia.

3.Vrátiť vec na nás a poskytnite sledovacie číslo potom sme sa dodať správny položka na vás.

Poznámka: Kupujúci by mali zabezpečiť, aby sa vrátil položky zostanú v pôvodnom stave.

O Spätnú Väzbu

Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Preto, prosím, nie ľahko sporu, alebo nám negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, Negatívna spätná väzba nie je užitočné, ak chcete vyriešiť problém.Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, kontaktujte nás prosím najprv sme vám poskytnú uspokojivé riešenie.

Značky: lo pančuchové nohavice, intimates príslušenstvo thights, sexy žena pantyhose, pantyhose nask, zápas zime, špeciálne pančuchy ženy, neurčená nohavice, odolné čierne pančucháče, pančuchy ženy mačky, pantyhose veľké ženy.

  • reviewer

    Fedoratana

    2021-12-24

    Moja výška 166, hmotnosť 68 kg, boky 108 cm. To, čo veľmi tesné úsek na boky, myslel som, že by zlomiť moje nechty. Sedeli tesné a ani zlé, ale počas dňa sa posuňte trochu na dne. Keď vyhrnula, obávam sa, že Kapron dolnej časti na nohy na dlhý čas nebude dosť, a po mesiaci bude musieť znížiť pod legíny :(. Všeobecne platí, že legíny sú spokojní viac, nie sklzu.

    4
  • reviewer

    Tjramcharger

    2022-01-18

    OK Ok

    5
  • reviewer

    Tarralee232

    2021-12-29

    Prijatý tovar bez poškodenia. Plne zodpovedá popisu. Objednal 21.112021 G. Dostal 29.12.2021 G.

    5

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Nemravný Obrázok: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hrúbka: Hrubé (Zimné)
  • Materiál: Polyester, Spandex, Nylon
  • Pohlavie: Ženy
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: ISN612567557817
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Názov Značky: ISINBOBO
  • Položka Druh: tesné