Halloween Jeseň Tekvica Veniec Na Vchodové Dvere Opakovane A Trvanlivé Javor Veniec Dekorácie Vhodná Pre Interiér Byt Dekor

Halloween Jeseň Tekvica Veniec Na Vchodové Dvere Opakovane A Trvanlivé Javor Veniec Dekorácie Vhodná Pre Interiér Byt Dekor

€20.54 €10.47
1
1 Recenzie

Množstvo

SKU: m3833

Odrážky:

1、Dovolenku Dekorácie: Umelé tekvica, borovicové šišky s umelým javorové listy, ručne vyrobené z ratanu girlandy, symbolizujúce nadšenie.Predné dvere sú zdobené vitality, a ste vítaní, aby sa vrátil domov s rodinou a priateľmi.

2、Opakovane a Trvanlivé: umelý veniec vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov, je odolný a je opakovane použiteľný.To je dobre zachovaná a bude naďalej používať budúci rok.

3、Vhodná Veľkosť: Cca 35 cm/13.78 v veniec je viac vhodná pre interiér bytu dekorácie.Či už je to zavesiť na dvere alebo na záhrade, bude to veľmi nápadný, čím sa na silný slávnostnú atmosféru.

4、Platné Príležitosti: Umelé tekvica veniec, symbol rekordné úrody.Umelé vence možné jednoducho inštalovať na strop, dvere, stromy, steny, atď., bez údržby.

5、Perfektný Darček: To je ideálna dovolenka dekoráciu, je vhodné nielen pre trik-alebo-liečenie na dvere Halloween, ale tiež pre stretnutia s rodinou a priateľmi na deň Vďakyvzdania.Taktiež to môže byť dané ako darček pre rodinu a priateľov.

Funkcie:

1. Materiál šetrný k životnému ochranné.

2. Realistické spracovanie.

3. Farba je krásna, krásna.

Špecifikácia:

Názov: Halloween Tekvica Dvere Dekorácie

Balenie: taška funkcie opp

Veľkosť: vonkajší priemer hotového výrobku je o 35 cm/13.78 v a hrúbka je asi 5 cm/1.97 v

Váha: cca 330 g

Štýl: umelé tekvica Halloween veniec

Aplikácia: prázdninový dekorácie, domáce dekorácie

Balenie Zoznam:

Umelé Tekvica Dvere, Dekorácie*1(Príslušenstvo a listy sú dodávané náhodne)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Značky: hrubé dekor, dievča tekvicové, antler veniec, corp halloween dekorácie, halloween tekvica nohavičky, tekvicové dekorácie princess, jednoduché jesenné dekorácie, domáce dekorácie creative, jasné, dekorácie, orleans halloween dekorácie.

  • reviewer

    Favulous1

    2021-09-03

    VEĽMI zle a lacno vyrobené. Veci boli pádu. Mickey Mouse tekvica v strede sa chúli za listov a to je, ATROCIOUS. Neviem, odporúčame nákup tejto. Ja som mal ťahať od seba a opäť sám. Aké plytvanie peňazí

    1

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Tvar: Kolo
  • Názov Značky: liilaimic