Gitara Hmatníka Luthier Nástroj,Gitara Pražec Koruna Súbor, Pražec Vyrovnanie Lúč Brúsenie Leveler Lúč a String Hnojív

Gitara Hmatníka Luthier Nástroj,Gitara Pražec Koruna Súbor, Pražec Vyrovnanie Lúč Brúsenie Leveler Lúč a String Hnojív

€13.12 €9.58
0
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m2962

Gitara String Hnojív: umožňuje pohyb struny mimo hmatník a držať ich pri práci na podvalov, alebo hmatník, robiť opravy, nastavenie a čistenie projektu viac pohodlné a vysoko účinné.

Gitara Pražec Koruna Luthier Súbor: vyrobené z nerezovej ocele, s rovnakým podania, veľkosť na 2 hrany, úzke pražec koruna súbor po vyrovnávanie.Ergonomická gumová rukoväť pre pohodlné držanie, je to veľmi efektívne a šetria čas pre obliekanie sa rozčuľovať drôtu.

Gitara Hmatníka Stráže Chrániče: ochrana vášho gitaru alebo basu hmatník z poškriabaniu alebo daing, zatiaľ čo podanie a leštenie.

Môžete Si Zaslúžia: skvelý doplnok na gitaru maintainence držiak pre brúsenie alebo leštenie.perfektný darček pre väčšinu gitaristov, bass hráčov, luthiers.

Farba:Foto Farba

Materiál:nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

1 x Pražec Koruna Luthier Súbor

1 x Pražec Brúsenie Leveler Lúč

1 x Pražec Rocker

2 x String Rozmetadlo

2 x Hmatníkom Stráže

4 x Výmena brúsneho papiera

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Ak potrebujete, aby tento výrobok vo veľkých množstvách, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Značky: gitara 27 pražec, 8 string gitaru, uzavretá, neţ, pražec zlato elektrická gitara, vyzdvihnutie eq predzosilňovač s tuner pre akustickú gitaru, stavebným lego princezná, stavebným lego, červená pražec, prenos high beam nízke svetlo, 7 string 6 string gitara, pražec st elektrická gitara javor.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Pôvod: CN(Pôvodu)