Baroková Gitara Pražec Koruna Súbor Pražec Oprava Nástroje na Opravu Luthier Nástroje pre Gitary Ukulele Basy Banjo Mandolína

Baroková Gitara Pražec Koruna Súbor Pražec Oprava Nástroje na Opravu Luthier Nástroje pre Gitary Ukulele Basy Banjo Mandolína

€36.93 €22.90
0
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m2836

Diamant je najťažšia materiál je k dispozícii na zemi.Existujú tri špecifikácia drážky na uhlíkovej ocele, telo a povrch je pokrytý veľký počet diamond častice, a všetko, čo je na povrchu je ako mäkké ako maslo.Bude to výrazne zlepšenie účinnosti gitara string práce.

Tri špecifikácia drážky poskytnúť 1 mm, 2 mm, 3 mm.1 mm groove je vhodný pre ultra-úzke reťazce, ako napríklad ukulele; 2 mm groove je vhodný pre všetky štandardné gitary, basy, bendžo, mandolína, a cigaru box gitary; 3 mm groove je vhodný pre veľké reťazce.To znamená, že je vhodný pre väčšinu strunové nástroje.

Polomer každej groove je navrhnuté tak, aby zodpovedali hornej polomer Nestle.Ak správne akcie sa používa, drôt koruny a jeho strany bude súčasne znížiť takmer sústredné kruhové oblúky.

Rukoväť je vyrobená z masívneho dreva, ktoré má dobrú priľnavosť a hladký chod.Prichádza s Oxford vaku, do ktorého je nielen vhodné na prepravu, ale aj chráni batožiny dobre.

Barokový diamantový brúsny metóda využíva Barokový drôt guma v tejto aplikácie, aby sa drôt ako hladká ako maslo.

Farba: denník farba + strieborná

Materiál: metal + drevo

Veľkosť: 220x18x18MM

Obsah Balenia:

1 * pražec na Gitaru súbor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Značky: noennamenull basová gitara, samgool basová gitara, mens basová gitara, gitara 24 hmatník, eddy finn tenor drumbľa, nízke barytón saxofón, drumbľa kwaii taška, gitara pražec dcéra p, tenor martin drumbľa, jasson tenor drumbľa.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • type1: Baroková Gitara Pražec
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • type4: gitara pražec súbor
  • type5: Gitara Pražec Koruna Nástroj
  • Číslo Modelu: Baroková Gitara Pražec
  • type2: Koruna Súbor Pražec Oprava Nástrojov
  • type3: Opravy Luthier Nástroje pre Gitary Ukulele Basy Banjo Mandolína