Auto multi-funkcia auto slnečná clona skladovanie taška predstavenie prípade auto tvorivé cartoon skladovanie taška vodičský preukaz karta balík

Auto multi-funkcia auto slnečná clona skladovanie taška predstavenie prípade auto tvorivé cartoon skladovanie taška vodičský preukaz karta balík

€17.18 €10.31
5.00
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m2783

Dobrý deň!Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby.zákazníci všetky sú naši priatelia.

Módny dizajn,100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita!

Vlastnosti:

Aby sa VAŠE AUTO Čistý a Uprataný: Auto Slnečná Clona Skladovanie Organizátor poskytuje dodatočný úložný priestor pre vaše auto, vhodné pre umiestňovanie drobných predmetov.

Žiadny Efekt Vidieť: auto organizátor puzdro môže byť bezpečne pripojený k slnečnej clone bez bráni vodičovi vo výhľade, bezpečné a pohodlné auto clonu skladovanie tašku.

Vysoká Kapacita a Spoľahlivý Materiál: 1 Extra Veľké Vrecko + 1 Oka Vrecko + 1 Veľký Držiak na slnečné Okuliare Úložný Vak + 1 Pero Klip.Vyrobený z vysoko kvalitnej PU kože a nerezová oceľ zips, odolný a ľahký.

Multifunkčné Auto Slnečná Clona odkladacie Puzdro: Veľké slnečné clony príslušenstvo organizátor na miesto vašej karty, vodičský preukaz, slnečné okuliare, pero, poznámka, mobil, kľúčov, peňaženky, dokument, papier a tak na nasledujúce.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA A ODSTRÁNENIE: elastické kapely na zadnej strane tohto auta clonu skladovanie vrecku môže byť upravená slobodne, trvá menej než 30 sekúnd na inštaláciu a odstránenie.

Balenie: 1 kus / objednávka

Materiál: PU Koža

Farba: čierna, béžová, hnedá, ružová, červená

Veľkosť: 31 cm * 16,5 cm

Doprava

1. Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, kupujúci sú zodpovední za ciel.

3. Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.

4. Položky sú dodávané podľa Marsella.sk Štandardná Doprava, Marsella.sk Premium Doprava, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 pracovných dní.

5. Ak chcete prijímať položky rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť extra nákladné, môžeme ponúknuť takto rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobom: UPS, DHL, Fedex, TNT, deepx, EMS.Tak môžete zobraziť položky v o 5-7 pracovných dní.

Ako sledovať môj pozemok?

Môžete používať sledovacie číslo sledovať váš balík na nasledujúcej stránke: https://www.17track.net/en.

(Kópia prehliadača otvoriť) o nás, ak sa vám páči.

O spätnej väzby:

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Značky: crystal proti oslneniu, siliko skladovanie taška, carens slnečná clona, príslušenstvo proti oslneniu, šošovky proti oslneniu, changan slnečná clona, dať slnečná clona, gadjar slnečná clona, keramické skladovanie taška, reflektory proti oslneniu.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Špeciálne Funkcie: držiak pohárov, vstupenky, dokument držiteľ
  • Druh Materiálu: Koža+ABS
  • Položka Hmotnosť: 350g
  • Položka Dĺžka: 31cm
  • Položka Šírka: 20.5
  • Položka Výška: 16.5
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Umiestnenie na Vozidle: Auto Slnečná Clona