Mihalnice Skladovanie Prípade Živice Formy,Nepravidelné Makeup Paleta Plesní,Rias Úložný Box Plesní,Rias Displej Zásobník Plesní

Mihalnice Skladovanie Prípade Živice Formy,Nepravidelné Makeup Paleta Plesní,Rias Úložný Box Plesní,Rias Displej Zásobník Plesní

€14.76 €9.89
0
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m1665

Mihalnice Skladovanie Prípade Živice Formy,Nepravidelné Makeup Paleta Plesní,Rias Úložný Box Plesní,Rias Displej Zásobník Plesní

Podpora Dropshipping a Wholesaling.

100% Originálne a Kvalitné s Zadarmo Po-predaj Záruky.

Vysoká Kvalita: Naše mihalnice zobraziť zásobník plesní a make-up paletu forma je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu,S pružná, hladká živica na odlievanie moluds, ktoré sú opakovane a ľahko sa čistí.Hotový výrobok bude presné, vysoká transparentnosť.

Mihalnice Zobraziť Zásobník Forma: Naše mihalnice zobraziť zásobník forma je rozdelené , a každá úroveň môže dať 1 pár falošné mihalnice, tak, že priestor, nebudú preplnené a nebudú poškodené, bez ohľadu, kde je umiestnené.S vekom je veľmi vhodné pre skladovanie.

Makeup Paleta Forma:Táto farba panelu je jednoduché, na ruke, okrúhly tvar s zakrivené palcom diera prináša viac pohodlia a pre dlhšie používanie.Musíte mať kit pre umenie farby.

Ľahko sa nanáša: živice forma je pre vás ľahké použiť, ak ste uvoľnení položku mimo formy, len twist formy, kus môže byť ľahko push out, môžete tiež pridať niektoré lesklé predmety, suché kvety alebo iné dekorácie do formy získať krásne prvky.

Materiál:Silica gel

farba:transparentná biela

Obsah Balenia:

1 x rias úložný box plesne 98mm

1 x make-up zásobník plesne 197x132mm

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Marsella.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Marsella.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex.To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky.Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Značky: rias sissoe prípade, vyrezávané prípade živice, airpods prípade rias, hrubé stebėtų plesní, drahokamu flitrami živice, daina rias, živica rias vysokej kvality, prípade iphone rias, na scestie sillicone plesní, posuvné kovové formy.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Pôvod: CN(Pôvodu)