Lixada Ultralight Cyklistická Prilba S Odnímateľným Clonu Okuliare na Bicykel zadné svetlo Intergrally-tvarovaný Horskej Ceste, MTB Cyklistické Prilby

Lixada Ultralight Cyklistická Prilba S Odnímateľným Clonu Okuliare na Bicykel zadné svetlo Intergrally-tvarovaný Horskej Ceste, MTB Cyklistické Prilby

€17.43 €10.10
5.00
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m1623

Odolný proti nárazu PC s vysokou hustotou EPS pena na ochranu vašej hlavy od nečakané zranenie; odnímateľný clonu je UV ochranný blokovať škodlivé slnečné svetlo a zadné svetlo poskytujú bezpečnostné osvetlenie pre nočné jazdenie.Pekný bike prilba pre vaše jazdecké výlet!

Vlastnosti: NASTAVITEĽNÉ: Otočte gombík na zadnej strane pre správne nosenie, navrhnutý obvodu hlavy je v hodnote 22,4-24.4 v.PRIEDUŠNÝ: 22 vetracie otvory zvýšiť cirkuláciu vzduchu a znížiť potenie udržať vašu hlavu komfortné počas jazdy na bicykli.OCHRANNÉ & SAFE: odolný proti Nárazu PC nie je ľahké crack a vysokou hustotou EPS pena je nárazníkový, ktorý určite zlepšiť bezpečný výkon.UV OCHRANNÝ: Odnímateľný clony znížiť škody silného slnečného svetla a zároveň chrániť svoju tvár a oči od vietor, piesok a prach.BEZPEČNOSTNÉ SVETLO: Vstavaný zadné svetlo s 3 režimami pre varovanie a osvetlenie v tme na koni,obsahuje vždy v režime,rýchlo blikajúce režim a pomaly blikajúce režime.POHODLNÉ: sundat savé obloženie a mäkké bradou pad pre čistenie a rýchloupínacou prackou pre jednoduché vzlietnuť.

Špecifikácia: Farba: Zelená a čierna / Žltá & black / Blue & black / Black & white / Red & grey / Red & white / White & grey / Blue & white / Silver & grey / Silver a červená (voliteľné)

Materiál: PC + EPS Vetracie otvory: 22 obvodu Hlavy: 57-62 cm / hodnote 22,4-24.4 v

Batéria: 1* 3.0 V 120 mAh CR1632 batéria Hmotnosť: 281g / 9.9 oz Balík hmotnosť: 349 g / 13 oz

Zoznam Balíkov: 1* Bike Prilba 1* Odnímateľný Clonu

POZNÁMKA: Položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory.Ďakujeme za pochopenie.

Doprava:

1.Zaručujeme dodanie tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Značky: cyklistické prilby si, lixada plášť mtb, cartoon cyklistické prilby, lixada taška mtb, pllo prilba, tovar cyklistické prilby, lixada prilba plná, brácho, cyklistické prilby, ji prilba, si prilbu.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Druh: Integrally-tvarovaná Prilba
  • Číslo Modelu: Cyklistické Prilby
  • Názov Značky: LIXADA
  • Materiál: EPS
  • Vetracie Otvory: > 20
  • Hmotnosť (g): 281g
  • Veková Skupina: (Dospelí) Mužov