Emery Leštiace Brúsne Koliesko Kovov Brúsne Koliesko Elektrický Mlynček Príslušenstvo Brúsny Kameň Rotačný Nástroj Drop Shipping

Emery Leštiace Brúsne Koliesko Kovov Brúsne Koliesko Elektrický Mlynček Príslušenstvo Brúsny Kameň Rotačný Nástroj Drop Shipping

€7.87 €5.51
5
1 Recenzie

Množstvo

SKU: m15326

Robí divy!Bol schopný obrúsiť a demo starý krb dlaždice práce a prípravné za nové dlaždice.Ako iní hovoria, že to ťažko, ak vôbec, sa dostal nosenie nadol.

-Andy

Hlavné Funkcie

⏩️ Materiál

Brúsenie koleso je vyrobené z šmirgeľ a karbidu kremíka častice , s dlhú životnosť, vysoká rýchlosť odstraňovania materiálov, dvojitá hrúbka, a dvakrát odolnosť.

⏩️ Jednoduché Použitie

100 typ uhlovú brúsku špeciálne, brúsne koliesko prichádza s meďou vlákno , môže byť nainštalovaný priamo uhlovú brúsku, jednoduchý a ľahko ovládateľný.

⏩️ Piesku Rýchlejšie

Obsahuje veľké častice šmirgľom, vplyv brúsenie a leštenie kameňa je dobré , a rýchlosť je rýchly.Typ 11 tvar brúska disk je vyrobená pre maximálne brúsenie povrchu pokrytie.

⏩️ Aplikácie

Tieto kolesá sa dá účinne hladké a prevedenie povrchu alebo obrys.Vhodné pre brúsenie kameňa, ale aj pre brúsenie nosené sekery, nože, nože nože a iné nástroje.

Poznámky K Inštalácii

1. Musí byť nainštalovaný v spojení s nižším závlačky pôvodného stroj, a závlačky sa obrátil na 16 mm povrch.

2. Po inštalácii, budete musieť spustiť voľnobehu kontrola stability pred prevádzke a používaní.

3. Brúsenie koliesko je spotrebný materiál a nemôžu byť po použití vrátiť.

(Keď nové brúsne koliesko nie je v prevádzke, piesku telo je menej jasné; po brúsenie prevádzky, piesku telo bude vystavená, buďte si prosím vedomí)

Špecifikácie

Hmotnosť Výrobku

216G

Obsah Balenia

Uhlovú Brúsku Kolesa × 1

Materiál

Emery, karbid kremíka

Použiteľné modely

Typ 100 uhlovú brúsku

Veľkosť

50 štrku, 100 zrnitosti Veľkosť Produktu

Značky: brúsne koliesko 125 žehlička, nylon grind koliesko, legíny brúsenie, gumené kovov brúsne koliesko, gaiga brzdového kotúča, brúsne koliesko 125 diery, kameň brúsne koliesko 6, esspresso elektrický mlynček, vintage brúsne kolesá, lesk grind.

  • reviewer

    Zdenna Rap

    2021-12-09

    To bolo poškodenie v doprave

    5

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Brúsny: Diamond
  • Tvar: Hypotenuse
  • Názov Značky: isfriday
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE