3 Palcový Auto Leštenie Auta poľský Pad Auto poľský Nárazníkov Pad Brúsny Kotúč Špongia Pena Podložky Polisher pre Modernizáciu Svetlometov

3 Palcový Auto Leštenie Auta poľský Pad Auto poľský Nárazníkov Pad Brúsny Kotúč Špongia Pena Podložky Polisher pre Modernizáciu Svetlometov

€13.54 €7.86
5.00
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m14944

Funkcia:

1.Novo navrhnutý leštiaci pad: vlnené vlákno leštiaci pad, z vlny a vlákna s vysokou účinnosťou a dlhou životnosťou, vhodné pre stredné a leštenie.

2.Jemný vlákna rýchle dokončovacie pad, veľmi vhodný pre odparafínovaním, jednoduché použitie a nahradiť.

3.Praktické leštenie auta: rôzne farby huby majú rôzne mäkkosť, aby vyhovoval vašim rôznych leštenie potreby, vhodný pre drsné a malé oblasti, leštenie, a môžu byť použité pre pneumatické alebo elektrické leštiace stroje.

4.Efektívne rezanie a leštenie, vhodný pre ťažké-na-oxidovať nátery a škrabance na automobily.

5.Jednoduché použitie: vhodné pre voskovanie a leštenie rôznych povrchových úpravách, pomáha čistiť a zvýšiť jas auto povrchu.Tieto penové vankúšiky sú účinné aj pre auto detail leštenie.

6.Leštiaca podložka môže byť ohnuté, vyčistiť, a znovu použiť.Prosím, uistite sa, že špongia na leštenie pad je čistý, rovný a bez častice pred použitím.Okrem toho, leštiaci pad by sa malo čistiť ihneď po použití a vzduchu-sušené v chladnom prostredí.

Špecifikácia:

Materiál: hubky + vlna + mikrovlákna

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: 3 palca (Vzhľadom na ručné meranie, tam bude chyba 1-3 cm.)

Package Vrátane:

26 x Špongia na leštenie

1 x Vlnené vlákno leštiaci pad

2 x Jemný vlákna rýchle dokončovacie podložky

2 x Vlna leštenie

2 x vrtáka adaptéry

2 x Sticky dosky

Značky: cafac gel polish, 9 palcový kožušiny polisher, ipad pad 3, plyšové leštiaci pad, v gel polish, držiak do vozidla vyžaduje, , diamond leštenie šperky, plastových nárazníkov koliesko, 5 palcový leštenie vlna pad, seametal auto leštiace hubky.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Názov Značky: Toorise
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Číslo Modelu: 20000716001
  • Certifikácia: CE