Vodeodolné RGB LED Rock Svetlo Underglow Neon LED Svetla Kit Bluetooth APP Remote Control Chassis Dekoratívne Hudby Svietidlá pre Jeep

Vodeodolné RGB LED Rock Svetlo Underglow Neon LED Svetla Kit Bluetooth APP Remote Control Chassis Dekoratívne Hudby Svietidlá pre Jeep

€30.21 €20.54
2
2 Recenzie

Množstvo

SKU: m1468

Funkcie:

*1. Multi-color: Prostredníctvom APLIKÁCIE ovládanie, 16 miliónov rôznych farieb sú k dispozícii, a každý light box môžu vydávať 150° super širokouhlý svetlo.Môžete DIY svoj vlastný unikátny farebný vzor vytvoriť príjemnú a romantickú atmosféru.Kompatibilné s iPhone a Android systémy (je potrebné sa obrátiť na "miesto funkciu", ak používate Android), 29 druhov variabilné režimy, vlastný DIY funkciu

*2. Synchronizácia hudby: mikrofónu zvuk citlivý funkcia umožňuje šasi, svetlá byť synchronizované od zvuku, a potom svetlo zmení farbu podľa hudby, rytmus.

*3. Vysoký Jas: Každý light box používa 12 (3x 4) RGB čip 5050 vinuté perly, viac vinuté perly prinášajú vyšší jas.

*4. Robustnej Konštrukcie: odolné PVC škrupina a robustný PU objektív.Rýchly odvod tepla, odolné a dobrú tepelnú odolnosť. 50.000 hodín životnosti.Vodotesný IP67, shockproof, prachotesný, povrch, a anti-shock.

*5. Široko Použitie: DC12V, Rock lampa súpravy môžu byť široko používaný v off-road, SUV, štyri-kolesových vozidiel, ATV, UTV, nákladné autá, automobily, lode, golfové vozíky a spodnej tienidlo lampy na čítanie súpravy.Používajte ich podľa vášho vozidla alebo ako interiérové alebo exteriérové osvetlenie.

Ako používať:

*1. Naskenujte kód QR na riadiacom ak chcete stiahnuť APLIKÁCIU nainštalovať, pripojiť k niektorému Bluetooth-kompatibilné zariadenie nastaviť vlastné svetelné efekty. (Produkt je dodávaný s návodom na inštaláciu)

*2. Elektroinštalácie: čierny drôt sa používa na negatívne/uzemnenie, a červený drôt sa používa pre pozitívne.Pred pripojením bezpečnostná poistka na napájanie, uistite sa prosím, že to je správne pripojené, aby sa zabránilo vysokým napätím zo spaľovania žiarovky.

*3. Vŕtanie: Aby polohy lampa viac stabilný.To je jednoduchá inštalácia na rovný povrch pod vozidlom a vyzerá veľmi krásne!

*4. Prosím, pripojte 4/6//8 rock svetlá spolu pred pripojením napájania, aby sa zabránilo silný prúd z spaľovanie light box, DC 12V.

Široké spektrum aplikácií:

Popis:

*1. Pracovné Napätie: DC 12V

*2. Vinuté Perly Typ: 5050

*3. Počet vinuté Perly: 16SMD

*4. Doska: jednostranné 1.0 hliníkový podklad

*5. Drôt: 11-core čistej medi drôtené jadro, 3mm neutrálne anti-vodivé drôty prezervatívy

*6. Shell Materiál: PVC

*7. Objektív Materiál: PU lepidlo

*8. Farba LED: RGB 16 miliónov farieb

*9. Režim prevádzky: APP control

*10. Svetlo Veľkosť: 7.4*4*1.7 cm

*11. Podvozok Svetlo Drôtu: 1.57 metrov

*12. Oddelenie Drôtu: 0.70 metrov

*13. Predlžovací Kábel: 1.95 metrov

*14. APP Riadenie Drôtu: 0.82 metrov

*15. Ovládač na Batérie Drôtu: 1.3 m

Balenie Obsahuje:

1Set x Rock Svetlo

Poznámka:

1. Všetky obrázky boli profesionálne kalibrované, ale vzhľadom na okolité svetlo a rôzne zobrazovacie zariadenie, nastavenia, obrázky a predmety, ktoré vidíte, môžu mať niektoré odchýlky, prosím ťa, odpusť mi.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Značky: vanocni led svetlo, znamenie led, lg led, tmavé auto svetla, motorová doprava zadarmo, neurčená nohavice, jk osvetlenie, ysi led svetlá, klinec lampa dreamemo, muzata osvetlenie.

  • reviewer

    Makovski9

    2022-01-11

    NEFUNGUJE

    1
  • reviewer

    Aliya Ah76

    2021-12-23

    Tovar je normálne. Kúpil 11.11 za dobrú cenu! Predávajúci neposlal tovaru, pretože cena nevyhovoval mu)))) je to všeobecne, ako na to? Napísal Ali neodpovedal nič! Vystavené mi + poštovné, zaplatil som a až potom poslaný / odoslaný! Tovar noriem, ale predávajúci je hovno!!!!

    3

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Položka Druh: Atmosféra Na Čítanie
  • Certifikácia: CE
  • feature4: Bluetooth-Kompatibilné APLIKÁCIE Ovládanie
  • feature2: Nepremokavé Neónové Svetlá
  • Položka Priemer: 222mm*32mm*22mm
  • Názov Modelu: RGB LED Light Rock
  • Druh Materiálu: PVC
  • Balenie Obsahuje: 1Set x Rock Svetlo
  • feature3: LED RGB Podvozok Svetlo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Špeciálne Funkcie: RGB LED Light Rock
  • feature1: 4/6/8 V 1 RGB LED Rock Svetlá
  • Položka Hmotnosť: 620g
  • Napätie: 5V