Spôsob, ako Ísť Príchodu Nového Rezanie Kovov Zomrie Zápisník Denník Dekorácie, Šablóny na Vytláčanie Šablóny Diy Pohľadnice Ručné 2021

Spôsob, ako Ísť Príchodu Nového Rezanie Kovov Zomrie Zápisník Denník Dekorácie, Šablóny na Vytláčanie Šablóny Diy Pohľadnice Ručné 2021

€3.33 €2.50
5.00
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m1312

Popis Výrobku:

Typ: Zomrie

Stav: 100% zbrusu nový

Množstvo: 1PCS

Zomrie Materiál: Kov Ocele

Zomrie Veľkosť(aproximácii):

Formy skupina obsahuje 5 plesne.

Formy veľkosť:

Dobrá voľba! : 3.9 x 2 cm

Gratulujeme: 2 x 0.4 palcov

Tie Skaly: 1.8 x 0.4 palcov"

Použitie: ručné zodpovedajúce die rezačka papiera alebo tenšie

Poznámka:

1. Vzhľadom k rozdielu svetlo a displeja, farba položka sa môže mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel.

3. Ďakujeme za pochopenie.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.

Ak máte akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.my sa budeme snažiť vyriešiť vaše problémy a poskytovať najlepšie po predaji služieb zákazníkom.

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci 3-7 dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6) Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 30-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7), ktoré môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/zh-cn alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vášho orderonline.

Značky: sviečka kolo jednoduché, motýľ nôž cs kola, železný svietnik ženy, diamond maľovanie kolo domu, svietnik sviečky okno, kolo sviečka ružová, kolo mramoru sviečka, 50. kolo sviečka, sviečka kola európskej, svietnik formy engel.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Kvet, Zviera, Jedlo, ovocie, ryby, vozidlo, Ľudské Obrázok, CLOUD, Nepravidelný Obrázok, oblečenie, Riad, Taška & Box, strom, Kruh, Bell, Architektúra, vták, Drinkware, Mesiac, List, Hmyzu, námestie, Nábytok, sviečka, obdĺžnik, Dáždnik, Trojuholník, Riad, Srdce