One-Piece MTB Bicykel Predné, Zadné, radiaca páka Páka Brzdy Prehadzovačky Auta Požičovňa Navrhnutá na Prenos Nastaviť Pomocou Shift Kábel Úprimné

One-Piece MTB Bicykel Predné, Zadné, radiaca páka Páka Brzdy Prehadzovačky Auta Požičovňa Navrhnutá na Prenos Nastaviť Pomocou Shift Kábel Úprimné

€4.96 €3.52
0
0 Recenzie

Množstvo

SKU: m12656

Odrážky:

1、Platné Objekty: páčke je vhodný pre vpredu (vľavo), 3 vzadu (vpravo) 7 bicykle, poskytovanie jazdcov s rôznymi flexibilné vodičské skúsenosti.

2、Jednoduchá Inštalácia: páčke set je jednoduchá inštalácia na riadidlá.Na ľavej strane je zase bez čísla a na pravej strane je digitálny pozíciu, že je, radenie.

3、Vnútorný Priemer: vnútorný priemer rukoväť montážny otvor: cca 22 mm/0.87 v.Vhodný pre horské bicykle/mestské bicykle/rekreačné vozidlá/cestné bicykle/skladacie bicykle.

4、Vnútorný Prevodový Káble: radiacej páky je vybavený 2 vnútorné výstroj káble, ktoré sú zvyčajne vyrobené z uhlíkovej ocele a zliatiny.Štandardná konfigurácia je, že výrobok je dodávaný s vysoko-rýchlostný oceľové jadro a rádiové trubice.

5、 Balenie Zoznam: Slobodne si vybrať to, čo potrebujete, 1 prednej prehadzovačky/1 prehadzovačka/1 právo prst prehadzovačky/1 ľavej prst prehadzovačky/1 sada 4-dielna prenos súbor.

Špecifikácia:

Názov: Požičovňa Prenos Súbor

Materiál: hliníková zliatina + ABS + uhlíkovej ocele

Farba: čierna

Štýl: prešmykač, prehadzovačka, právo prst menič, vľavo prst menič, 4-dielna prenos súbor

Vľavo prst prehadzovačky váha: cca 174 g

Právo prst prehadzovačky váha: cca 168g

Prehadzovačka váha: cca 227g

Prešmykač váha: cca 136 g

Balenie Zoznam:

1 Sadu 4-dielna Prenos:

1*Prešmykač

1*Prehadzovačka

1*Právo Prehadzovačky

1*Ľavej Prehadzovačky

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Značky: reskin bicykli, 10 radiacej bicykli, motorizované požičovňa radenie, hnedé požičovňa radenie, požičovňa kovové radenie, shimano 10sk radenie, proti trenie nálepky, v radenie, nui radenie, shimano exage radenie.

Pridať Recenziu

Zadarmo biela vaša recenzia

  • Pôvod: CN(Pôvodu)